FOTO- UPDATE Jaful anului la Botoşani: Un valutist a fost tâlhărit de 37.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a fost transferata la Iasi
Victima a fost transferata la Iasi

Un bărbat de 41 de ani a fost atacat în plină stradă şi deposedat de 37.000 de euro. Trei bărbaţi şi o femeie sunt căutaţi acum de poliţişti care au făcut filtre în tot oraşul.

Ora 19.40

Poliţiştii nu au reuşit să dea de urma tâlharilor. BMW-ul cu care cei patru au fugit de la locul atacului nu a fost identificat în trafic deşi sunt făcute filtre ale poliţiei în mai multe zone ale judeţului. Căutaţi sunt trei bărbaţi şi o femeie care l-ar fi jefuit pe valutistul de 41 de ani la orele amiezii pe strada Petru Rareş din municipiu. Tâlharii au fugit cu 37.000 de euro, spune victima.

Ora 17.25:

Oamenii legii iau în calcul şi o răzbunare între interlopi pornind de la o datorie mai veche. Victima a fost transferată la Clinica de Neurochirurgie Iaşi dar, după externare, va trebui să explice poliţiştilor de unde avea banii şi ce tranzacţie urma să facă cu atacatorii.

Ora 16.30:

Victima i-a recunoscut pe atacatori şi le-a dat anchetatorilor semnamnetele care vor duce la capturarea lor. Poliţiştii au făcut filtre la ieşirile din oraş pentru a-i prinde pe cei patru atacatori care l-au urmărit pe valutist din zona Lebăda până pe strada Petru Rareş unde l-au blocat cu maşinile, l-au atacat şi l-au jefuit. Surse din rândul anchetatorilor susţin că victima urma să facă o tranzacţie cu atacatorii. Valutistul susţine că nu avea datorii faţă de tâlhari.

Ora 15.20:

Un botoşănean, Costel Jitariu, de 41 de ani, a cerut ajutor prin 112, în jurul orei 14.00, după ce a fost bătut şi tâlhărit pe strada Petru Rareş din municipiu. Acesta a spus poliţiştilor că a fost atacat de trei bărbaţi şi o femeie, care i-au furat 37.000 euro pe care-i avea într-o borsetă.

  

În zona străzii Petru Rareş a avut loc tâlhăria Criminaliştii fac investigaţii la locul tâlhăriei Victima a fost transferata la Iasi

Click pentru fotogalerie

Costel Jitariu a mai spus oamenilor legii că a fost chemat în zona situată către ieşirea din oraş pentru o întâlnire, dar s-a trezit atacat din senin.

"Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată printr-un apel de urgenţă, de către J. C. de 41 de ani, din municipiul Botoşani, cu privire la faptul că în aceeaşi zi, în jurul orei 12.30, în timp ce se afla pe strada Petru Rareş din municipiul Botoşani, patru persoane necunoscute, respectiv trei bărbaţi şi o femeie, prin întrebuinţarea de violenţe, i-au sustras o sumă de bani", a declarat Daniela Darea, purtător de cuvânt la IJP Botoşani.

Costel Jitariuc se află la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale. Atacatorii au fugit cu un BMW cu numere străine, după ce au abandonat la faţa locului un Opel Astra.

Vom reveni cu amănunte.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite