Sechestrat și bătut mai bine de două ore de vecinul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a fost ademenit în casa vecinului, apoi timp de două ore a fost bătut și amenințat cu moartea. Vezi aici de ce.

Incidentul a fost anunțat la Poliție de către fiul victimei. Acesta a sesizat autorităților faptul că tatăl său se află încuiat în apartamentul vecinului și este bătut și amenințat cu moartea. În urma verificărilor, polițiști au stabilit faptul că victima, în vârstă de 47 de ani, a fost ademenit în apartamentul vecinului său pe motiv că vrea să-i restituie o sumă de bani pe care i-o datora.

După ce a intrat în apartament,bărbatul a încuiat ușa de acces, după care a început să-l amenințe pe C. DUMITRU cu acte de violență, lovindu-l cu pumnul și cu o sticlă în zona capului, apoi l-a împins în baie, continuînd să-l agreseze, distrugând chiuveta și conducta de alimentare cu apă, inundând întreg apartamentul.

De asemenea, T. VIOREL a continuat să-l amenințe pe C. DUMITRU cu un radiator electric aflat în funcțiune, spunându-i că îl va electrocuta dacă va opune rezistență.

După aproximativ două ore de chin, victima a reușit să-și sune fiul, care a anunțat imediat Poliția. Ajunși, însă, la fața locului, polițiștii au fost nevoiți să să apeleze la ajutorul unui echipaj I.S.U pentru a forta ușa și pătrunde în apartament, întrucât proprietarul a refuzat accesul.

Totodată, în timp ce organele de poliție încercau să intre în casă, bărbatul a încercat să fugă pe una din ferestrele apartamentului, dar a fost prins, imobilizat și dus la Spitalul de Psihiatrie, acolo de unde, spun rudele, a ieșit în urmă cu câteva zile, unde a urmat un tratament psihiatric. Victima a fost transportată la Spitalul Județean pentru îngrijiri medicale, iar autorul sechestrării este cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite