Ultimul meci înainte de vacanţa de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pedrosa, omul meciului de sâmbătă
Pedrosa, omul meciului de sâmbătă

Conducerea tehnică a FC Botoşani speră ca jucătorii botoşăneni să nu intre timoraţi în teren chiar dacă vor fi prezenţi la meci şi jucători de la prima echipă bucureşteană.

Adversara formaţiei botoşănene de sâmbătă se află pe locul 13 în clasamentul seriei I a ligii secunde cu 17 puncte şi -7 la adevăr. Satelitul formaţiei Steaua vine la Botoşani cu gandul de a obţine toate cele trei puncte. De aceea, Leo Strizu, tehnicianul echipei bucureştene spune că îşi doreşte câţiva jucători de la prima echipa. În această ediţie de campionat, Steaua II a beneficiat de aportul mai multor jucători de la prima echipă, cu ar fi Dayro Moreno, Mihăiţă Pleşan, Ovidiu Petre, Andrei Ionescu sau Răzvan Ochiroşii.

„Steaua II e o echipă care a început foarte bine campionatul, după care au început să piardă teren. La ei au evoluat şi jucători din prima ligă. Acesta este un lucru benefic pentru jucătorii tineri. Aceştia pot prinde o zi de excepţie şi îţi pot da jocul peste cap. Ei toţi speră să facă pasul la prima echipă", a declarat Cristi Popovici.

Conducerea tenică este de părere ca nu vor evolua şi jucători de la prima echipă la Steaua II în meciul de sâmbătă din cauza meciului din grupele Europa League. Pentru jucătorii botoşăneni prezenţa unor jucători de liga întâi ar fi benefică în opinia tehnicianului botoşănean, pentru a face diferenţa de valoare.

Cele trei puncte puse în joc sâmbătă, sunt foarte importante în opinia antrenorilor pentru economia din retur şi pentru menţinerea pe un post îndepărtat de nisipurile mişcătoare ale retrogradării.

"Nici acuma nu suntem departe de zona de retrogradare. Am avut un parcurs destul de bun decând am revenit la echipa. În 11 etape am avut doar două înfrângeri la Sportul şi la Bacău. Sperăm să reuşim să câştigăm şi meciul cu Steaua, să înceheiem cât mai frumos în faţa propriilor suporteri. Ar fi fost foarte frumos dacă reuşeam să câştigăm la Breaza, dar deja e istorie acel joc", a declarat antrenorul FC Botoşani.

Pentru meciul de sâmbătă, tehnicianul botoşănean nu va putea conta pe Ursu care a contactat o vioză respiratorie, Caragea cu patru cartonaşe galbene şi Ghiceanu care încă este în refacere după o întindere suferită la antrenamentul de luni. Cele mai mari aşteptări sunt de la Pedrosa care nu a reuşit o evoluţie de excepţie la Breaza.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite