ALERTĂ: Accident cu opt victime la Baisa. Printre răniţi se află şi trei copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia spre şi dinspre Suceava a fost  întreruptă până la ora 13.30 din cauza accidentului de la Baisa. La ieşirea din municipiul Botoşani , Poliţia Rutieră a dirijat maşinile  pe ruta ocolitoare, Botoşani-Bucecea-Huţani. Zeci de maşini au rămas blocate în trafic timp de o oră,  în zona Baisa.

image

UPDATE:

Ora 15.00

Medicii spun că vinctimele accidentului de la Baisa care au ajuns la spital sunt în afara oricărui pericol. Cei trei copii sunt accicentaţi uşor şi vor rămâne internaţi la Spitalul de Pediatrie  pentru supraveghere medicală.  De asemeni, la Spitalul Judeţean de Urgenţe  "Mavromati" vor rămâne internate doar trei persoane care au suferit fracturi. "O femeie este mai grav rănită, cu coastele fracturate. Mai sunt doi pacienţi pentru care aşteptăm rezultatul analizelor, dar starea lor generală este bună. Probabil că vor mai rămâne internaţi să vedem cu evoluează", a spus mediciul Petrică Rădăuceanu, şeful UPU.  

image

Ora 13.00

Accidentul, înregistrat cu opt victime, dintre care trei copii a avut loc în jurul orei 12.00,  în apropiere de Stâna Baisa.  Toate victimele au fost transportate la Spitalul judeţean de Urgenţe pentru îngrijiri medicale.  Cercetările la faţa locului sunt coordonate de şeful Serviciului Poliţieie Rutiere , comisarul şef Dumitru Zmău.

Din primele cercetări s-a stabilit că vina aparţine unui şofer din localiatea Dragomireşti , judeţul Neamţ care a nu a acordat prioritate şi a tăiat calea unei coloane de maşini pentru a vira spre un service auto din zonă.

image

"Cu certitudine vinovăţia aparţine şoferului autovehiculului Ford Galaxy, înmatriculat în Italia, condus de Vasile Necolau, de 38 de ani, domiciliat în localitatea Dragomireşti, Neamţ. Şoferul are permis de conducere dobândit în Italia. Nu a acordat prioritate şi a tăiat faţa unui VW Golf pentru a intra în curtea unei societăţi comerciale. Şoferul Golf-ului a intrat în plin în Fordul Galaxy, iar din urmă un Range Rover s-a izbit violent în  Volkswagen. Opt persoane sunt rănite şi au fost duse la spital. ", a spus  comisarul şef Dumitru Zmău

Vasile Necolau (foto), şoferul Fordului Galaxy, susţine că nu el este vinovat de producerea accidentului. " Eu am vrut să intru la service, dar cei care veneau din faţă şi din spatele meu circulau cu viteză prea mare şi de asta s-au izbit în mine. Nu au mai putut frâna din cauză că aveau viteză prea mare", a declarat Vasile Necolau

image

Ora 12.10

Din primele informaţii,  un Golf a intrat într-o depăşire şi s-a izbit ântr-un Jeep care venea dinspre Suceava. Şase persoane, printre care trei copii, au fost răniţi în urma impactului.

 Din primele date, accidentul nu s-a soldat cu morţi.

 Vom reveni cu detalii.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite