Botoşani: Florin Acsinte va pleca la Dinamo - UPDATE (GALERIE FOTO) VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Botoşani este pe cale să realizeze cel mai bun transfer din acest an şi să îşi rezolve o mare parte din problemele financiare. Mijlocaşul Florin Acsinte va fi de mâine în pregătire cu Dinamo Bucureşti.

Fundaşul stânga al FC Botoşani, Florin Acsinte va fi prezent mâine dimineaţă la Săftica la antrenamentele echipei Dinamo Bucureşti. În vârstă de 22 de ani Florin Acsinte a fost dorit încă din iarnă de mai multe grupări de liga I printre care Oţelul Galaţi, Poli Iaşi şi Gloria Bistriţa.

Cornel Şfaiţer, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Botoşani susţine că oficialii dinamovişti s-au interesat de mai mult timp de fundaşul botoşănean. 

„Am avut o discuţie ieri seară cu Cristi Borcea şi mi-a spus să îl trimitem pe Florin Acsinte la pregătire. În această seară voi pleca împreună cu jucătorul la Bucureşti şi de mâine el se alătură echipei Dinamo la baza de pregătire de la Săftica.

De acum totul depinde de el. Este un jucător tânăr care a demonstrat în ultimele două sezoane că are valoare şi constanţă în evoluţii. Cei de la Dinamo l-au văzut la mai multe jocuri şi au fost impresionaţi de randamentul lui”, a spus Cornel Şfaiţer, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Botoşani.

Citiţi mai multe despre transferul lui Acsinte la Dinamo mâine în Adevărul de Seară 

">Imagini cu Florin Acsinte la meciurile susţinute în tricoul echipei FC Botoşani

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite