Trupul neînsufleţit al lui Silviu Comănici, botoşăneanul mort în explozia de la Sighet, a fost adus acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Comanici a fost adus acasa
Silviu Comanici a fost adus acasa

Durere fără margini în familia lui Silviu Augustin Comănici, botoşăneanul care a murit în urma exploziei de la Sighetu Marmaţiei. Părinţii şi-au aşteptat fiul la biserica Roseti din Botoşani, cerniţi şi îndureraţi.

Rude, prieteni, cu flori şi coroane s-au alăturat familiei greu încercate. Abia ridicau ochii din pământ, cât să privească din când în când în depărtare către locul de unde trebuia să sosească maşina care le aducea acasă unicul fiu care le rămăsese, după decesului altui copil la numai 34 de ani.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Silviu a fost transportat la Botoşani de maşina unei firme de pompe funebre din Bucureşti şi a ajuns la biserică marţi, în jurul orei 20.00, la o zi de când era anunţat să sosească. Din toate informaţiile, formalităţile la IML Bucureşti au durat mai mult decât s-a estimat şi în consecinţă familia a fost nevoită să anuleze ceremonia de înmormântare de miercuri la ora 12.00 pentru joi.


Silviu Comanici a fost adus acasa

De 8 Martie, cele două femei care au însemnat totul pentru Silviu îşi vor înmormânta copilul, respectiv soţul. Botoşănenii care vor să aducă un ultim omagiu celui care a fost descris ca fiind un om minunat şi un specialist excelent o pot face la capela Bisericii Roseti de lângă Complexul Bulevard.

Reprezentantul firmei de gaze B.E.R.G. Sistem Gaz, rănit în urma exploziei de la Sighetu Marmaţiei, a decedat vineri la Spitalul de Arşi din Bucureşti, unde se afla internat.

Tatăl bărbatului mort după explozia din Sighetu Marmaţiei: „Sunt distrus! Am pierdut al doilea copil“ UPDATE

Şeful firmei de gaze a fost cel mai grav rănit în urma exploziei din club, cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului. De asemenea, el avea şi arsuri ale căilor respiratorii.

FOTOGALERIE Unul dintre răniţii în explozia de la Sighetu Marmaţiei a murit

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite