Trei gospodării cuprinse de flăcări la Cerchejeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flăcările au produs pagube importante
Flăcările au produs pagube importante

Pompierii au fost nevoiţi în jurul prânzului să stingă un incendiu care a cuprins trei gospodării din satul Cerchejeni. Incendiul a izbucnit la un depozit de furaje şi s-a extins cu repeziciune din cauza vântului puternic.

Pompierii militari au fost anunţaţi la ora 12.30 printr-un apel la 112 de izbucnirea unui incendiu de proporţii în satul Cerchejeni. Incendiul a fost produs se pare de un grup de copii care au dat foc din joacă la un depozit de furaje. Din cauza vântului puternic, flăcârile s-au extins în câteva minute la alte două gospodării din apropiere.  La faţa locului au intervenit şase autospeciale cu apă şi spumă şi cteva zeci de pompieri militari.

Ajutaţi şi de săteni pompierii au stins  incendiul după mai bine de două ore. A ars o casă şi  acoperişurile la încă două , un grajd de animale, mai multe anexe şi peste 30 de tone de furaje . Pompierii evaluează acum  pagubele.

 În timpul incendiului, o femeie de 64 de ani a leşinat când şi-a văzut casa cuprinsă de flăcări şi a  fost nevoie de intervenţia medicilor de pe  ambulanţă.  

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite