Botoşani: Trei surori au fost violate de unchiul lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 35 de ani din localitatea botoşăneană Lunca-Zlătunoaia şi-a violat şi şi-a supus trei nepoţele în vârstă de 13, 15 şi 18 ani  la perversiuni sexuale cât timp mama lor era la muncă în Italia. Ca să nu fie denunţat, acesta şi-a ameninţat nepoatele cu moartea.

Văduvă şi cu cinci copii de întreţinut, A. C.(44 ani) a plecat la cules de roşii în Italia acum patru luni. Pe cele patru fete cu vârste cuprinse între 13 şi 18 ani dar şi pe băiatul de 11 ani i-a lăsat în grija bunicii şi a fratelui ei, Constantin Hîrtopanu( 35 de ani). Nici prin cap nu i-a trecut ca se va ajunge aici.

La nici o lună de la plecarea femeii, bărbatul a început să poftească la nepoatele sale. Profitând de faptul că acestea veneau la bunica lor doar ca să mănânce iar noaptea dormea în casa mamei lor, bărbatul intra peste ele le viola şi le supunea la perversiuni sexuale.

,, Prima dată s-a întâmplat în iunie. R.C, sora mea care are 17 ani a rămas la bunica , iar eu şi surorile mele am venit acasă peste noapte. Adormisem când ne-am trezit cu unchiul nostru în casă. A pus un par în uşă şi ne-a zis să ne dezbrăcăm. Pe mine şi cu sora mea care are 18 ani ne-a violat iar pe cea mică a obligat-o să facă sex oral,, povesteşte M.C(16 ani), una dintre fetele abuzate.

De atunci, fetele au fost violate şi supuse la perversiuni sexuale de zeci de ori. Ameninţate cu moartea de unchiul lor, fetele nu i-au povestit decât surorii lor prin ce trec de câteva luni,, Mi-au spus că venea mereu peste ele în casă şi le obliga să se culce cu el. Apoi le ducea în şură şi le spunea să facă sex oral cu el. Am vrut să mă duc la poliţiei dar mi-a fost frică pentru viaţa surorilor mele. Le-a ameninţat că le taie gâtul şi le aruncă în râpă.,, a declarat R.C(17 ani) sora fetelor violate.

Nici mama şi nici bunica fetelor nu au ştiut la ce erau supuse fetele de propriul unchi.,, Veneau la mine şi mâncau iar noaptea se duceau acasă. Nu am crezut că este vreun pericol pentru că ne despart trei case şi le mai supraveghea bărbatul meu câte o dată,, a declarat Maria Hîrtopanu, bunica fetelor.

Venită acasă din Italia vineri după amiază, A. C. nu a bănuit o clipă ce se întâmplă în casa ei. De frica unchiului, fetele nu i-au povestit nimic mamei până sâmbătă când au fost din nou violate de unchiul lor.,, Eram prin sat când s-a întâmplat. Fata cea mică a venit după mine şi mi-a zis că l-a reclamat pe fratele meu la poliţiei că le violează de patru luni. Nu mi-a venit să cred. Mă doare că e fratele meu dar mai rău mă doare de fetele mele,, spune A. C., mama fetelor

Ridicat de poliţişti şi dus la audieri, bărbatul a recunoscut doar că şi-a violat nepoatele o singură dată când era beat.,,  Acesta a fost arestat preventive pentru 29 de zile pentru viol şi perversiuni sexual  Fapta este cu atât mai gravă cu cât două dintre fete sunt minore iar cea de a treia suferă de un handicap,, a declarat cms. Gabriel Miron, purtător de cuvânt IJP Botoşani.
Constantin Hîrtopanu este căsătorit şi are trei copii de 8, 13 şi 15 ani. Doi dintre copii sunt fete care au aceeaşi vârstă cu nepoatele sale pe care le-a violat. Soţia sa a refuzat să facă vreun comentarii dar crede în nevinovăţia soţului ei. Acesta riscă până la 20 de ani de închisoare.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite