Botoşani: Trei meciuri în opt zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Trei meciuri în opt zile
Botoşani: Trei meciuri în opt zile

FC Botoşani are o săptămână de foc cu trei partide de pregătire, în urma cărora antrenorul principal Ştefan Apostol va decide echipa de start în meciul din prima etapă a sezonului care va avea loc la Buzău.

Cu două săptămâni înainte de startul sezonului 2009/2010 FC Botoşani a susţinut un joc amical la Bacău contra unei formaţii ce se anunţă favorită la promovarea în primul eşalon.

Gazdele au deschis scorul prin Radu iar FC Botoşani a egalat prin juniorul Bordeianu. La finalul partidei, antrenorul principal Ştefan Apostol a recunoscut că echipa încă nu este la nivelul dorit de el.

"Despre meciul de la Bacău, pot să spun sunt mulţumit de evoluţia băieţilor, dar mai sunt destule lucruri de pus la punct. Mai avem două jocuri cu Cetatea şi Laminorul şi sper să corectăm ce mai e de corectat", a spus Ştefan Apostol.

După rezultatul de egalitate (1-1) înregistrat sâmbătă la Bacău în faţa FCM-ului, FC Botoşani se pregăteşte de un nou meci amical ce va avea loc miercuri contra formaţiei Cetatea Suceava.

La fel ca meciul de sâmbătă şi acesta de miercuri va avea loc tot în deplasare. Ultima partidă din perioada de pregătire, va avea loc sâmbătă 8 august, cu o săptămână înainte de startul campionatului când FC Botoşani va întâlni pe propriul teren divizionara C Laminorul Roman.   

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite