Botoşani: Trei victime într-un grav accident de circulaţie (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Trei victime într-un grav accident de circulaţie (GALERIE FOTO)
Botoşani: Trei victime într-un grav accident de circulaţie (GALERIE FOTO)

Un şofer începător care a intrat într-o depăşire neregulamentară a provocat un grav accident rutier soldat cu trei răniţi şi două autoturisme distruse. 

Accidentul a avut loc ieri dupa amiază, pe drumul care face legatura dintre Botoşani şi Săveni, în apropierea fermei Popouţi. Tânărul de 18 ani, care se afla la volanul unui Ford, a intrat cu viteză într-o depăşire fără să se asigure şi a lovit în plin un Audi 80, condus regulamentar de un bărbat de 40 de ani. În urma impactului extrem de violent, cele două autovehicule au fost proiectate în malurile de pe marginea şoselei, iar cei doi şoferi au rămas captivi între fiare.

„Două autovehicule s-au izbit frontal, iar în fiecare dintre ele, şoferii au rămas încarceraţi. Am acţionat cu ambele autospeciale pentru descarcerarea lor. Operaţiunea a fost foarte dificilă, cel puţin la Audi, deoarece ambele picioare ale şoferului au fost prinse sub pedale”, a declarat plutonierul Cătălin Guluţanu, din cadrul ISU Botoşani.

„Din primele verificări, se pare că este vorba de o depăşire neregulamentară. Există doi martori care au susţinut că au fost depăşiţi cu viteza excesivă de tânărul din Ford. Cercetările continuă dar, deocamdată nu ne putem pronunţa asupra a ceea ce s-a întâmplat cu exactitate aici”, a susţinut agentul Cristi Constantinică, din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Botoşani.

La faţa locului au ajuns echipele de descarcerare şi trei ambulanţe. Cele trei victime, şoferii şi unul dintre pasageri, au fost preluate şi transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Din câte se pare, cel mai grav este şoferul din Audi care a suferit multiple fracturi. „Pacientul prezenta un traumatism cranian, fractură membre inferioare, stare generală stabilă, deocamdată”, a sustinut Liliana Mateiciuc, medic în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botosani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite