Traversare aiurea sancţionată de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traversare aiurea sancţionată de poliţişti
Traversare aiurea sancţionată de poliţişti

Poliţiştii botoşăneni şi-au făcut astăzi planul la amenzi, în plasa lor căzând cu uşurinţă pietoni grăbiţi care au ales să treacă strada pe unde au apucat. Vezi unul dintre cazuri.

Familia Ghilian a ieşit astăzi să pună un pachet la autocar pentru o fiică din Italia. Nicio clipă nu s-au gândit că bănuţii pe care i-au pus în portofel pentru a cumpăra carne pentru Crăciun vor ajunge dor nişte ciftre pe un proces verbal şi o chitanţă.

Oamenii în vârstă de 55 şi 63 de ani au încercat să treacă strada în fugă, dar s-au trezit fluieraţi de un agent care le-a arătat marajul pietonal la câţiva metri de ei.

" Mi-au dat amendă 130, cu plata lei pe loc 65 de lei. Dacă nu, ddeam în 48 de ore dublu. Eu sunt bolnav de ficat şi de alte boli. Aveam şi noi nilte bani pentru Crăciun. Săşi-i pună pe piept cine ne i-a luat că erau bani pentru mâncare. Am  pensie 5 milioane 300, dar nu le-a păsat. Primul am trecut eu şi apoi soţia. Mie mi-a zis, pe matale te las îţi dau avertisment, dar pe doamna o amendez. Fiind soţia mea. Tot din casa noastră ne-a taxat" a spus Neculai Ghilian.

Cel puţin o vreme, oamenii se vor uita de două ori după poliţişti când vor dori să traverseze sau vor alege zebra. Poliţiştii botoşăneni au luat o serie de măsuri deoarece numărul accidentelor în care sunt implicaţi pietoni indisciplinaţi au crescut în ultima perioadă.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite