Trăistuţă cu poveşti pentru cei mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei poveşti celebre sunt puse în scenă în premieră la Teatrul de păpuşi „Vasilache“ în viziunea lui Valentin Dobrescu.

Actorii Teatrului „Vasilache” îi aşteaptă pe micuţi la spectacol. Pe scena instituţei de cultură din Botoşani va fi pusă în scenă duminică dimineaţa „Trăistuţa cu poveşti“. Spectacolul, realizat în regia lui Valentin Dobrescu, este prezentat în premieră la Botoşani.


„În «Trăistuţa cu poveşti» veţi găsi trei istorisiri. Este  vorba despre «Turtiţa» , «Ridichea uriaşă» şi «Căsuţa din ulcior». Acest spectacol se adresează copiilor preşcolari  şi celor cu vârsta de trei ani, de preferat dintre cei care vin prima dată la Teatrul «Vasilache». Este un bun prilej pentru ca părinţii să-i obişnuiască cu această modalitate de petrecere a timpului liber pentru că la teatrul de păpuşi retrăim copilăria alături de copiii noştri“, a declarat Mihaela Nictorică, director ajunct la Teatrul „Vasilache“ Botoşani. Aşadar, în weekend, părinţii le vor putea face o mare bucurie copiilor cu ajutorul actorilor Mihaela Ştempel, Aurica Dobrescu, Ibica Leonte şi Florin Iftode. De scenografie şi construcţia păpuşilor s-a ocupat Raluca Deleanu. Părinţii vor putea să facă rezervare la unul dintre numerele de telefon 0756.084.651 sau 0231.514.353. Pentru trei poveşti de excepţie, cheltuiala e cât se poate de mică, respectiv cinci lei biletul. Spectacolul rulează duminică la orele 11.00 şi 12.30.


„Am o fetiţă de patru ani care adoră teatrul cu păpuşi. Este foarte bine ca părinţii să-şi obişnuiască copiii şi cu astfel de evenimente şi să nu-i uite în faţa televizorului la desene animate. O voi duce şi duminică la spectacol. Merită să îi faci copilului o astfel de bucurie mai ales că preţul biletului nu e unul mare“, a menţionat Valentin Crâşmariu, un botoşănean încântat de spectacolul de duminică.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite