VIDEO Vezi cum au descins mascaţii la casele traficanţilor de ţigări (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Mascaţii au făcut 24 de percheziţii în patru localităţi din judeţul Botoşani în căutarea traficanţilor de ţigări din Republica Moldova.

Ora 17.00

Aproape jumătate de milion de euro este valoarea prejudiciului adus statului de traficanţii de ţigări, săltaţi astăzi de mascaţi. În utlimele două luni aceştia au introdus ilegal în ţară din Republica Moldova peste 100.000 de pachete de ţigări de contrabandă pentru a le valorifica pe piaţa neagră din Botoşani. 20 de persoane sunt audiate acum de procurorii DIICOT Botoşani iar pentru unii se vor emite, cel mai probabil, mandate de reţinere. În locuinţele lor, poliţiştii au găsit peste 3000 de pachete de ţigări, 60 de telefoane şi alte câteva zeci de cartele dar şi importante sume de bani.

Ora 14.00: De dimineaţă şi până la prânz, mascaţii au confiscat în urma percheziţiilor în jur de 11.000 de pachete de ţigări.

Oamenii legii au descins în mai multe locuinţe din zona Româneşti şi localităţile apropiate, după ce în noaptea de miercuri spre joi au fost prinse în flagrant patru persoane cu 8.000 de pachete de ţigări de contrabandă.

Vezi şi:

Mii de pachete de ţigări ascunse printre coceni

Pe numele suspecţilor exsită 21 de mandate de aducere la Parchet. Audierile vor dura pe tot parcursul zilei de astăzi, iar la final este posibil ca mai mulţi suspecţi să fie propuşi pentru arestare.

Vom reveni cu amănunte

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite