Traficanţi de droguri ridicaţi de mascaţi: Au vândut cannabis unui poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi tineri din Suceava au fost arestaţi preventiv după ce au vândut unui ofiţer sub acoperire aproape jumătate de kilogram de cannabis pentru 15.000 de lei.   

Drogurile au fost aduse din Grecia luna trecută când ofiţerii Antidrog au început urmărirea traficanţilor. Cei doi tineri din Suceava au fost prinşi în flagrant, vineri seară, când vindeau cele 394 de grame de cannabis unui poliţist.

„Ca urmare a activităţilor specifice desfăşurate, s-a stabilit că tinerii, în persoana numiţilor Lazurcă D. şi Racolţa A., ambii din com.Calafindeşti, jud.Suceava, au procurat o cantitate de cannabis din Grecia, pe care au introdus-o în ţară cu scopul comercializării. La data de 06.01.2011, în jurul orelor 18.00, cei doi tineri au fost prinşi în flagrant pe raza Mun. Suceava, în timpul vânzării cantităţii de 394 grame cannabis, contra sumei de 15.000 lei RON.", se arată într-un comunicat al DIICOT Suceava. 

Reţinuţi pentru 24 de ore, suspecţii au fost arestaţi preventiv aseară pentru introducere în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc în forma „deţinere, punere în vânzare şi vânzare de droguri de risc.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite