Botoşani: Trafic îngreunat de lucrări (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fie că e vorba de linia de tramvai sau de reţelele de apă şi canal, lucrările durează mult mai mult decât este necesar şi din vina lucrătorilor.

Calea Naţională, singura arteră cu două benzi pe sensul de circulaţie  a devenit o simplă stradă de cartier mulţumită lucrările de reabilitare a liniei de tramvai sau a reţelelor de apă şi canal care ţin una din benzi ocupate. La orele dimineţii, pe niciun şantier nu găseşti un lucrător.

“Aşa se munceşte la noi. Unul sapă şi zece privesc. Munca începe pe la 11 că e prea dimineaţa la ora opt. La 12 se ia pauză de masă, timp de vreo trei ore. Se trage un pui de somn la umbra utilajelor care blochează strada. Pe la trei este trezirea şi strângerea şi asigurarea echipamentelor pentru a doua zi. Păi cum să nu stai cu groapa în asfalt timp de câteva luni la aşa muncitori”, a declarat Florea Maniga.

Municipalitatea nu are cum să intervină pentru că toate lucrările sunt în grafic. Abia în momentul în care se depăseşte termenul de recepţie  sau nu sunt respectate condiţiile din contract se poate interveni de către beneficiarul lucrării. Şi aşa o lucrare care ar putea fi executată mult mai repede este prelungită până la termenul maxim de execuţie şi pentru a se putea obţine suplimentări de fonduri.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite