Tractorist aruncat după gratii pentru că a mutilat un tânăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Alexuc( 60 ani)  a urcat, vineri, băut la volanul tractorului şi s-a răsturnat. Utilajul a căzut peste consăteanul său, Daniel Ungureanu( 21 ani)  care se afla pe scara unui tractorului, şi i-a amputat piciorul stâng.

Tractoritul era băut, nu avea permis de conducere a tractorului iar remorca nu era înregistrată în circulaţie. Mai mult, Vasile Alexuc a fugit şi şi-a abandonat consăteanul, mutilat de tractor.

Poliţiştii i-au dat de urmă şi l-au dus în faţa magistraţilor care au eliberat, ieri, un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele tractoristului.

Acesta riscă ani grei de pucşărie pentru „vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea integrităţii corporale a unei persoane ori dacă accidentul s-a produs ca urmare a unei infracţiuni, fără încuviinţarea poliţiei", după cum se arată într-un comunicat IJP Botoşani.

Victima sa este internată la Spitalul Judeţan Botoşani şi va avea nevoie de o proteză ca să poate merge.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite