Tone de alimente de la Uniunea Europeană riscă să mucegăiască în depozit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste patru sute de botoşăneni nu s-au grăbit să ridice ajutoarele alimentare primite anul trecut de la Uniunea Europeană. Reprezentanţii Serviciului de Aistenţ Socială se roagă de beneficiari să le ridice.

Reprezentanţii Serviciului Public Local de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Botoşani spun că este pentru prima dată când rămân cu alimentele în depozit o perioadă aşa de lungă.

Câteva tone de făină de grâu, mălai, orez şi paste făinoase riscă să mucegăiască dacă asistaţii social înscrişi pe listă nu se prezintă pentru a-şi ridica pachetele. Pentru a preîntâmpina acest lucru, cei de la Asistenţă Socială s-au pus pe trimis scrisori şi pe dat telefoane beneficiarilor pentru a depista eventualele situaţii în care persoanele nu se pot deplasa şi necesită transportul cu maşina instituţiei. 

„Dacă nu vin să le ridice pachetele vor fi distribuite altor primării. Nu putem să ţinem o locaţie aşa de mare ocupată cu câteva tone de alimente. Nu ajung să mucegăiască, că au termen de valabilitate" a spus Mihai Durleşteanu, reprezentant al serviciului menţionat. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite