Toamnă bogată în concerte şi festivaluri la Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cluburile din Botoşani vor cânta luna aceasta Direcţia 5, Vama, Cargo, Mircea Baniciu şi Mihai Mărgineanu. Organizatorii de spectacole spun însă că aşteaptă confirmări de participare şi din partea altor artişti.

Startul concertelor din această toamnă este dat sâmbătă, 10 septembrie, de către trupa Direcţia 5 care va evolua în Dallas Pub, din spatele Parcului „Mihai Eminescu“. Cel mai recent disc al formaţiei va putea fi cumpărat la preţ promoţional, iar fanii vor lua autografe şi se vor putea fotografia cu membrii trupei. Din cele 400 de bilete puse în vânzare, jumătate au fost deja cumpărate. Intrarea la spectacol costă 25 de lei. 


Festival pentru motociclişti

„Ne aşteptăm la un show adevărat, pentru că băieţii de la Direcţia 5 vor să-şi promoveze noul album şi ne-au promis o seară extraordinară. Vor cânta doar live, iar programul conţine toate hiturile lor, precum şi melodii de pe noul lor album“, a spus Gabriel Bohm, organizatorul concertului. Tot luna aceasta vor mai cânta în acest club Mircea Baniciu, Mihai Mărgineanu şi formaţiile Vama şi Cargo.„Mircea Baniciu ne-a anunţat că va face o seară Phoenix la Botoşani. Ar mai fi şi alţi artişi pe care vrem să-i aducem, dar încă nu avem confirmarea lor“, a adăugat Bohm.  Şi pasionaţii de motoare puternice se vor bucura de un festival organizat în perioada 16-18 septembrie.

„La poligonul ACR vrem să adunăm toţi pasionaţii de motoare şi maşini tunate din Moldova. Vor fi şi spectacole de muzică rock, dar deocamdată suntem în tratative cu artiştii. În fiecare seară vor fi proiectate pe un ecran gigant concerte ale celor mai celebre formaţii rock din lume“, a spus Relu Oneaga, organizatorul festivalului. În ultima săptămână din septembrie, municipalitatea va organiza în Piaţa Revoluţiei şi pe Pietonalul Unirii „Festivalul Verii“. Deocamdată nu se ştie ce formaţii vor concerta, întrucât de partea artistică se va ocupa o firmă din Iaşi.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite