Botoşani: Tinerii care au spart 14 maşini sunt cercetaţi în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instanţa a respins măsura arestării preventive pentru cei cinci tineri prinşi de către poliţişti după ce au comis 14 furturi din autoturisme.

Spărgătorii de maşini din municipiul Botoşani rămân liberi în următoarele 30 de zile. Ieri după amiază, instanţa de judecată a respins propunerea de arestare preventivă formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani şi a dispus faţă de suspecţi măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioada de 30 de zile, începând cu data de 18.06.2009.

În perioada mai-iunie 2009, suspecţii T. F.-L., de 16 ani, R. I., de 16 ani şi Florin A., de 20 ani, au sustras pe timp de noapte şi prin efracţie, din şapte autoturisme parcate pe raza municipiului Botoşani, bunuri în valoare totală de 4815 lei.

Tot în aceeaşi perioadă, suspecţii T. P.-I., de 17 ani şi Constantin H.  de 22 ani, ambii din municipiul Botoşani, au sustras în acelaşi mod, din alte şapte autoturisme parcate pe raza municipiului Botoşani, bunuri în valoare totală de 5582 lei.

"Cercetările efectuate au stabilit că bunurile ,,preferate” de suspecţi erau detectoarele radar şi radiocasetofoanele auto lăsate de proprietari, la vedere, în interiorul autoturismelor. Până în prezent, prejudiciul cauzat de suspecţi părţilor vătămate a fost recuperat parţial", a precizat Manuela Ieremie, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite