Botoşani: Tineri scandalagii cercetaţi pentru ultraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din municipiul Dorohoi a fost arestat preventiv pentru sfidarea organelor judiciare şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Incidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, când Robert I, de 23 de ani, împreună cu alţi trei prieteni au provocat un scandal în zona Spitalului Municipal Dorohoi. Potrivit poliţiştilor cei trei tineri au s-au dedat la gesturi şi acţiuni vulgare, obscene şi ameninţătoare faţă de persoanele care asigurau paza spitalului precum şi faţă de alte persoane aflate în zonă.

La intervenţia echipajelor poliţiei şi jandarmeriei aceştia au avut o atitudine sfidătoare, folosind cuvinte jignitoare şi gesturi obscene la adresa lor.

„La propunerea poliţiştilor dorohoieni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi a sesizat instanţa de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 zile a suspectului Robert I., din municipiul Dorohoi, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de sfidare a organelor judiciare şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. În baza mandatului de arestare preventivă emis de instanţa de judecată, suspectul Robert I. a fost încarcerat în arestul I.P.J. Botoşani”, a spus Manuela Ieremie, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

În plus, ceilalţi trei suspecţi sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii aceloraşi infracţiuni.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite