Botoşani: Cursuri de dans pentru copii la Casa Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Cursuri de dans pentru copii la Casa Tineretului
Botoşani: Cursuri de dans pentru copii la Casa Tineretului

Copiii se pot înscrie la cursurile organizate de Asociaţia culturală „Arlechin“ din Botoşani.  În weekend, cei mici se pot înscrie la dans,  pantomimă şi interpretare la Casa

Copiii se pot înscrie la cursurile organizate de Asociaţia culturală „Arlechin“ din Botoşani.  În weekend, cei mici se pot înscrie la dans,  pantomimă şi interpretare la Casa Tineretului, precum şi la Palatul Copiilor.

Ulterior,  micii artişti vor avea şansa de a participa la concursuri locale şi naţionale şi să-şi dezvolte o carieră în lumea artistică, dau asigurări organizatorii.

Cursurile au loc atât în weekend, cât şi în timpul săptămânii, în funcţie de grupele din care artiştii aleg să facă parte.

La cursuri sunt aşteptaţi  şi adulţii care vor fi iniţiaţi în tainele dansului de societate. „Îi iniţiem în salsa, bolero şi tango. Vor învăţa ritmuri consacrate care, cu siguranţă, le vor folosi în viitor“, a spus Flavius Damian, organizator.  Înscrierile se vor face în fiecare sâmbătă şi duminică, între orele 10.00  şi 13.00 la Casa Tineretului din municipiu, dar şi la casele de cultură din principalele oraşe ale judeţului.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite