Botoşani: Ţigări de contrabandă descoperite în această dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au confiscat 330 pachete de ţigări, acunse în bagajele a doi cetăţeni români. Ţigările erau destinate comercializării pe piaţa neagră, valoarea acestora ajungând la aproximativ 1500 lei.

În această dimineaţă, echipajele formate din poliţişti de frontieră de la Sectorul Dorohoi au confiscat 250 pachete de ţigări de provenienţă R. Moldova, aflate în bagajele unui cetăţean român. Poliţiştii de frontieră au oprit pentru control, în localitatea Cândeşti, un autoturism care se deplasa dinspre Siret spre Dorohoi.

„În autovehicul se afla Ioan H., cetăţean român în vârstă de 30 de ani, domiciliat în Botoşani, care avea ascunse în bagaje 250 pachete de ţigări marca Monte Carlo cu timbru R. Moldova, ţigări pentru care nu deţinea documente de provenienţă. Bărbatul a declarat că ţigările au fost achiziţionate din localitatea Siret, de la diverşi cetăţeni în scopul comercializării în piaţa din Dorohoi”, a spus Minodora Răcnea, purtător de cuvânt al IJPF Botoşani.

Ţigările au fost confiscate de către poliţiştii de frontieră, valoarea acestora fiind de aproximativ 1.100 lei. Cetăţeanul român a fost amendat cu 1000 lei.

La scurt timp, acelaşi echipaj a oprit pentru control tot în localitatea Cândeşti, un autovehicul în care se afla un cetăţean român, în vârstă de 30 de ani. Corneluş B. avea ascunse în bagajele personale 80 pachete ţigări marca Ronson, pentru care nu deţinea documente de provenienţă.

Ţigările, în valoare de 350 lei au fost confiscate de către poliţiştii de frontieră. Cetăţeanul român a declarat că ţigările au fost achiziţionate din localitatea Siret în scopul comercializării în piaţa din Darabani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite