EXCLUSIV: Ţi-ai platit taxele şi impozitele locale? Primăria Botoşani a blocat peste 4000 de conturi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numai anul acesta, peste 900 de persoane fizice s- au trezit că au conturile pentru că neplata impozitele pe case, terenuri şi maşini. Iertate nu sunt nici societăţile. Sute de firme au conturile blocate iar alte câteva zeci de află sub sechestru judiciar.

931 de persoane fizice s-au trezit nu-şi mai pot scoate bani din conturile bancare sau au propriri pe salarii ori pensii pentru că nu şi-au plătit taxele şi impozitele locale pentru case, terenuri şi maşini. 

Vânaţi de primărie sunt şi agenţii economici. Numai în acest an, 231 de societăţi s-au ales cu conturile blocate pentru neplata datoriilor la bugetul local. 29 de firme se află sub sechestru judiciar pentru datorii de peste 1, 4 milioane de lei „ S-a pus sechestru pe bunuri în valoare de 11,9 milioane de lei. În urma sechestrului s-a încasat suma de 167.000 de lei" a mai spus adjunctul de la Taxe şi Impozite Locale.

Vestea că primăria blochează conturile îi face pe botoşăneni să ia cu asalt ghişeele în această perioadă. Numai ieri, 1250 de botoşăneni şi-au achitat taxele şi impozitele locale. Media zilnică este de 800 de persoane.

După 15 octombrie, toţi cei care nu îşi vor achita datoriile se pot aştepta cu portăreii la uşă.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite