VIDEO/FOTO Teribilism pe şosele cu odrasle de bani gata UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul şefului Camerei de Comerţ Botoşani a fost scos din maşină cu descarcerarea. Amicul său a plonjat prin geam şi are o mână amputată.

Ora 14:30

Ca şi eventuala alcoolemie, şi viteza cu care rula Alin Floareş este deocamadată un mister. Poliţiştii nu au comunicat-o şi evită să facă o estimare. „Cel mai probabil va fi stabilită în urma unei expertize de specialitate, care va fi eventuală dispusă de organul de cercetare penală", a declarat inspectorul principal Daniela Darea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Ora 12:30

Cel mai probabil abia la începutul săptămânii viitoare se va afla dacă şoferul automobilului Honda se afla sau nu sub influenţa băuturilor alcoolice. Şi aceasta pentru că starea în care se afla Alin Floareş nu a permis utilizarea etilotestului. „În ceea ce priveşte consumul de băuturi alcoolice, la cele două persoane (şoferul şi pasagernul - n.r.), nu au putut fi stabilite pentru că starea lor ulterioară accidentului nu a permis acest lucru", a declarat inspectorul principal Daniela Darea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean. În schimb, atât de la Alin Floareş, cât şi de la Gabriel Ursache s-au recoltat probe biologice, iar Serviciul de Medicină Legală va elibera rezultatele în două-trei zile.

Teribilul accident a avut loc în această dimineaţă pe Calea Naţională din Botoşani. Cei doi se plimbau cu maşina prin oraş. Din cauza vitezei excesive,  Alin Floareş( 22 ani) ,fiul directorului Camerei de Comerţ, nu a mai putut controla Honda Civic, a lovit o rulotă parcată pe dreapta, a rupt un copac, apoi un stâlp, după care s-a izbit într-un VW şi un Mercedes, parcate pe partea dreaptă a drumului.

Impactul  a fost atât de violent încât pasagerul din dreapta, Gabriel Ursache( 30 ani), a fost aruncat prin parbriz pe şosea.

image

Arcurile şi planetara maşinii au fost aruncate la zeci de metri distanţă iar maşina începuse să ia foc.

image

„"Scoateţi-mă de aici!" a strigat odrasla şefului d ela Camera de Comerţ Botoşani iar trecătorii au sărit imediat şi au stins flăcările şi au chemat pompierii. Echipajul de descarcerare a tăiat maşina bucată cu bucată pentru a-l soate pe tânărul şofer dintre fiarele contorsionate. "Cauza accidentului este, din primele verificări, viteza excesivă", a declarat agentul Cristian Constantinică de la Biroul Poliţiei Rutiere.

image

Cei doi tineri au fost transportaţi imediat la Spitalul Judeţean Botoşani. Şoferul , Alin Floareş( 22 ani) este internat la Terapie Intensivă " Celălalt pacient a fost transportat de urgenţă la Clinica de Chirurgie Plastică din Iaşi unde se încearcă salvarea braţului stâng, amputat în timpul accidentului", a declarat dr. Petre Rădăuceanu, şef UPU Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite