Botoşani: Tentativă de răpire în Spitalul de copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Tentativă de răpire în Spitalul de copii
Botoşani: Tentativă de răpire în Spitalul de copii

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a încercat să fure din Spitalul de Pediatrie un copil de nouă luni care era internat împreună cu mama sa.

Astăzi, în jurul orelor 10.00 o patrulă a Poliţiei Comunitare a fost sesizată de paznicul Spitalului de copii Botoşani că un bărbat încearcă să fure un copil de doar 9 luni care era internat în spital împreună cu mama sa. La sosirea agenţilor comunitari Emilian Roberto T., în vârstă de 34 de ani din Orşova, se afla la intrarea în Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului de Copii, cu fetiţa în braţe, manifestându-se gălăgios şi încercând să scoată copilul internat din unitatea medicală.

La insistenţele agenţilor comunitari şi a unui medic acesta a dat drumul copilului din braţe, adresând însă injurii şi ameninţând cu acte de violenţă agenţii. "Pentru că se manifesta violent, acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Botoşani, legitimat şi sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 700 lei pentru pătrunderea, cu încălcarea normelor legale de acces, în sediile autorităţilor publice centrale şi locale, instituţiilor publice, şi săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi, obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor", a precizat Ioan Onuţu, director adjunct al Poliţiei Comunitare.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite