Teatrul "Mihai Eminescu" se închide la vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La toamnă, iubitorii de teatru din Botoşani vor putea urmări spectacolele preferate la Casa Tineretului din municipiu.

Clădirea teatrului intră în şantier cel mai probabil la sfârşitul verii. Locaţia provizorie aleasă pentru continuarea activităţii teatrale are aceeaşi capacitate de locuri, dar acustica lasă de dorit.

„Casa de Cultură  a Sindicatelor are suficiente locuri în sală pentru aproximativ 500 de spectatori. Singura problemă ar fi cea legată de acustica sălii care este gândită pentru spectacolele care folosesc sisteme de sonorizare, iar este bine ştiut ca actorii nu folosesc microfoane", a declarat Cătălin Alexa, viceprimarul municipiului Botoşani.

Acesta a precizat că cinci firme au depus oferte pentru licitaţia privind proiectul tehnic, iar câştigătorul se va afla abia săptămâna viitoare.

„Vom analiza ofertele participanţilor, după care sigur vom primi solicitări de clarificare. Criteriul de atribuire a proiectului este simplu, v a fi preţul cel mai mic", a adăugat viceprimarul. Proiectul de reabilitare a Teatrul Mihai este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, cu o valoare totală de 21,5 milioane de lei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite