Botoşani: Tânăr înjunghiat într-un bar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Tânăr înjunghiat într-un bar
Botoşani: Tânăr înjunghiat într-un bar

Un tânăr în vârstă de 26 de ani din localitatea Griviţa, comuna Cordăreni a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de către un consătean.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din comuna Cordăreni au intervenit la un bar din localitatea Griviţa, comuna Cordăreni, unde, în timpul unui scandal, Ioan I. în vârstă de 26 ani, a fost înjunghiat cu un cuţit.

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că suspect de comitere a agresiunii este Viorel C., în vârstă de 26 ani, care a avut un conflict spontan cu victima, împrejurare în care cu ajutorul unui cuţit ce-l avea asupra a înjunghiat-o în zona omoplatului stâng. Totodată s-a stabilit că în timpul scandalului iscat, agresorul a lovit cu pumnii şi alte persoane ce se aflau de faţă", a spus Manuela Ieremie, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Ca urmare a leziunilor suferite, victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul municipal Dorohoi unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale, fiind ulterior transferată şi internată la Spitalul Judeţean Botoşani pentru îngrijiri de pecialitate.

"Faţă de suspect au fost declanşate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de port ilegal de cuţit în locuri publice şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, urmând ca în funcţie de poziţia procesuală a victimei şi de concluziile medico-legale să fie extinse cercetările şi cu privire la leziunile ce i-au fost produse", a mai precizat Manuela Ieremie.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite