Tâlhar periculos reţinut de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unei acţiuni comune a Poliţiei şi Jandarmeriei  a fost identificat şi reţinut un tânăr de 20 de ani care este supectat pentru comitearea mai multor tâlhări în municipiul Botoşani.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, cu prilejul unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii furturilor şi a actelor cu violenţă  a fost identificat I. R. de 20 de ani, din municipiul Botoşani, suspectat de comiterea mai multor infracţiuni de tâlhărie.

Ţânărul este suspectat că la data de 7 septembrie,  în jurul orei 12.15, în timp ce se afla pe strada Octav Băncilă din municipiul Botoșani, i-a sustras părţii vătămate I.V. din municipiu,  o bijuterie și un telefon mobil cauzându-i un prejudiciu de 600 lei. O zi mai târziu, în jurul orei 11.00, în timp ce se afla pe Aleea Maxim Gorki, din municipiul Botosani, i-a sustras părţii vătămate L. E. bijuterii pe care aceasta le avea asupra sa, cauzându-i leziuni traumatice care nu au necesitat îngrijiri medicale și un prejudiciu de 600 lei.

De asemenea, vineri, în jurul orei 05.30, i-a sustras un lănțișor din aur părţii vătămate  D. E., fără a folosi acte de violență, cauzând un prejudiciu de 1.000 lei.

Poliţiştii desfăşoară cercetări faţă de suspect, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de tâlhărie şi o infracţiune de furt calificat; faţă de acesta s-a dispus masura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, în vederea arestării preventive.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite