Sute de credincioşi la Călăraşi la slujba oficiată de Preasfinţitul Calinic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aproape 2000 de credincioşi la slujba de la Călăraşi
Aproape 2000 de credincioşi la slujba de la Călăraşi

Circa două mii de credincioşi veniţi cu autocarele de la Iaşi, Botoşani, dar şi din cele trei sate ce intră în alcătuirea Călăraşiului au asistat la slujba de resfinţire a bisericii Sfânta Treime din localitate.

Un sobor impresionant de preoţi şi diaconi au slujit alături de Preasfinţitul Calinic Botoşăneanul, cu binecuvântarea sfintelor moaşte ale Sfintei Muceniţe Ecaterina, care vor rămâne spre închinare până luni seară la biserica din Călăraşi.

Pentru osteneală, implicare şi devotament, preotul paroh, Ioan Păduraru a fost ridicat la rangul de iconom stavrofor de către arhiereul venit de la Mitropolia Iaşi, Preasfinţitul Calinic Botoşăneanul. Din partea Consiliului Local Călăraşi, preotul Ioan a primit titlul de cetăţean de onoare al comunei, pentru râvna de care dă dovadă în călăuzirea sufletelor credincioşilor.


Aproape 2000 de credincioşi la slujba de la Călăraşi

„Oamenii au venit în număr mare şi au participat la o slujbă dumnezeiască. Îi aştept pe toţi credincioşii care vor să se închine în Sfântul Altar până sâmbătă, deci o săptămână aproape", a spus emoţionat preotul Ioan Păduraru.

Rămâi pe botosani.adevarul.ro pentru ştiri din oraş.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite