Huliganii de la Gloria Frumuşica au fost suspendaţi pe viaţă din fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arbitrul a fost bătut pentru că a acordat un cartonaş roşu
Arbitrul a fost bătut pentru că a acordat un cartonaş roşu

Doi dintre fotbaliştii care l-au bătut pe arbitrul Andrei Baciu au fost excluşi pe viaţă din fotbal. Cel de-al treilea jucător recalcitrant de la Gloria Frumuşica  s-a ales doar cu suspendare pe o perioadă de un an din activitatea sportivă.

Comisia de disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal a decis, joi serară, ca doi dintre fotbaliştii de la Gloria Frumuşica, care l-au agresat pe Andrei Baciu , să fie excluşi pe viaţă din activitatea sportivă.


Astfel că, în timp ce Cojocaru Dumitru şi Căldăruş Victor nu mai au voie să joace fotbal, Bidică Pavel Daniel, cel de-al treilea jucător recalcitrant, s-a ales doar cu o suspendare din teren pe o perioadă de un an de zile.


Totodată, clubul Gloria Frumuşica a primit o amendă de 500 de lei pentru proastă organizare, iar terenul a fost suspendat până la sfârşitul turului , adică până în luna noiembrie. „ Sunt sancţiuni aspre, iar cei trei şi-au recunoscut vina, însă asta nu i-a iertat de pedeapsă. Nu ne mai dorim astfel de incidente" a declarat Mihai Calistru , preşedintele AJF Botoşani.

Cei trei fotbalişti l-au bătut pe arbitrul Andrei Baciu, în vârstă de 17 ani, în timpul partidei  dintre Gloria Frumuşica şi CS Dante Botoşani, care a avut loc duminică. Aceştia au aplicat pumni şi picioare centralului pentru că au primit cartonaş roşu după ce i-au înjurat asistentul.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite