Botoşani: Copil dispărut în judeţul Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Copil dispărut în judeţul Suceava
Botoşani: Copil dispărut în judeţul Suceava

Un băiat de 14 ani a disparut fără urmă după ce a plecat să munceasca la o stână din judeţul vecin.

Poliţiştii botoşăneni efectuează verificări în vederea identificării minorului Vlad Alexandru Agavriloaie, de 14 ani, din comuna Văculeşti, judeţul Botoşani. Acesta a primit acceptul bunicii să lucreze la o stână din comuna Horodniceni, judeţul Suceava. Deşi bărbaţii care l-au luat pe băiat de acasă nu erau cunoscuţi bunicii, aceştia nu au fost legitimaţi.

Din datele furnizate poliţiştilor a rezultat că minorul are 1,60 metri înălţime, constituţie atletică, păr blond şi ochii căprui. La data plecării de la domiciliul bunicii, minorul nu a luat asupra sa bunuri sau documente. Era îmbrăcat cu pantaloni scurţi de culoare maro şi tricou alb,  fiind încălţat cu şlapi de culoare maro.

În urma verificărilor efectuate până în prezent a rezultat că părinţii minorului sunt despărţiţi, acesta fiind încredinţat spre creştere şi educare mamei sale. Întrucât mama a plecat la muncă în străinătate, minorul a rămas în grija bunicii materne din comuna Văculeşti, judeţul Botoşani.
Verificările efectuate până în prezent, nu au condus la identificarea minorului la stânile de pe raza comunei Horodniceni, judeţul Suceava.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite