Botoşani: Cornel Şfaiţer: "Vom juca cu Cetatea Suceava"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Cornel Şfaiţer: "Vom juca cu Cetatea Suceava"
Botoşani: Cornel Şfaiţer: "Vom juca cu Cetatea Suceava"

Oficialul botoşănean este cponvins că în faza următoare a Cupei României la fotbal gruparea pregătită de Ştefan Apostol va întâlni pe Cetatea Suceava.

Conducerea clubului FC Botoşani îşi doreşte să întâlnească în următoarea fază a Cupei României pe Cetatea Suceava o echipă care nu trece printr-o perioadă fastă şi care poate fi învinsă.

"Cred că vom juca tot la Suceava dar de această dată cu Cetatea. De obicei în această fază a Cupei României împerecherea se face geografic şi de aceea cred se va decide să jucăm cu Cetatea Suceava. Ar fi un adversar de care putem trece şi astfel ne-am îndeplini din nou obiectivul de a aduce pe Municipal o echipă de liga I", a spus Cornel Şfaiţer, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Botoşani.

Cât priveşte meciul câştigat ieri după amiază cu scorul de 3-2 în faţa divizionarei C Rapid CFR Suceava, oficialul botoşănean susţine că elevii lui Ştefan Apostol au făcut de această dată un meci bun. "A fost un joc mai bun decât cel cu Giurgiu. Am marcat de trei ori, am mai avut câteva ocazii clare de gol dar am primit din păcate două goluri", a mai precizat Cornel Şfaiţer.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite