Strada Nicole Iorga intră în reparaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este vorba de sectorul cuprins între strada Cuza Vodă şi autogara Pris-Com, acolo unde vor fi efectuate lucrări de înlocuire a reţelei de transport a agentului termic

Începând cu data de 24 august, timp de 30 de zile, un segment al străzii Nicolae Iorga va fi închis circulaţiei. Este vorba de sectorul cuprins între strada Cuza Vodă şi autogara Pris-Com, acolo unde vor fi efectuate lucrări de înlocuire a reţelei de transport a agentului termic. „Vorbim aici de Programul Guvernamental  Termoficare 2006 - 2015 confort şi căldură care vizează înlocuirea reţelei de transport a agentului termic. Avem reţele vechi de aproape 30 de ani, depăşite din punct de vedere tehnic şi care trebuie schimbate", a declarat viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Lucrările care vor fi efectuate vizează înlocuirea conductelor vechi cu altele noi, din ţeavă preizolată, care vor reduce la minim pierderile de căldură. „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar este vorba de modernizarea reţelei de transport a agentului termic, lucrare care în final va aduce un plus de confort locuitorilor municipiului Botoşani", a adăugat viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

După finalizarea lucrărilor pe acest segment, strada Nicolae Iorga va fi închisă şi pe segmentul cuprins între autogara Pris -Com şi Calea Naţională.  Banii necesari  efectuării acestor lucrări sunt asiguraţi de guvern.  Potrivit aceluiaşi Florin Ghiorghiţă, readucerea străzii la nivelul iniţial vor fi suportate tot din banii Guvernului, fără nicio contribuţie din partea Primăriei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite