Ştiri şi recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motivat să ucidă
Motivat să ucidă

La cinematograful Unirea este difuzat mâine şi poimâine filmul „Motivat să ucidă“.

Pelicula îl are în rolul principal pe actorul Gerard Butler, care interpretează un inventator strălucit cu o viaţă fericită alături de familie, până în momentul în care asistă neputincios la uciderea cu bestialitate a fiicei şi soţiei sale, în propria sa casă. Cei doi asasini sunt prinşi, dar unul primeşte o pedeapsă infimă, în timp ce complicele său este condamnat la moarte. Greşeala este fatală, pentru că inventatorul porneşte o cruciadă sângeroasă împotriva sistemului.

„Punguta cu doi bani“, la Teatrul Vasilache 
ll Botoşănenii care îndrăgesc creaţiile lui Ion Creangă pot merge duminică, de la orele 11.00 şi 12.30, la spectacolul „Punguţa cu doi bani“, jucat de actorii Teatrului Vasilache. Acţiunea piesei se centrează în jurul Cocoşului, care devine un participant activ în viaţa stăpânului său. Spectatorii acceptă, astfel, complicitatea la acţiunea de recuperare a punguţei cu doi bani de la boierul hapsân. Povestea oferă şi un final fericit: Cocoşul şi Găina trăiesc o frumoasă poveste de dragoste! Nu lipsesc momentele vesele, cu aluzii la aspectele sociale contemporane.

Expoziţie de haine cu vânzare
ll Cei care vor să-şi înnoiască garderoba sunt aşteptaţi în holul Casei de Cultură a Sindicatelor. Până duminică, producători de haine de piele şi cojoace din ţară participă la o expoziţie cu vânzare. Preţurile sunt cuprinse între 350 şi 480 de lei, însă vânzătorii sunt deschişi şi la negocieri. Articolele de vestimentaţie fac parte din colecţia de toamnă-iarnă din acest an, iar producătorii speră să atragă prin preţurile de lichidare de stoc. Toate produsele sunt scoase la vânzare cu preţuri promoţionale.

Concert de pian la Filarmonică
Melomanii sunt aşteptaţi diseară, de la ora 18.30, la un concert de pian, în interpretarea lui Răzvan Dragnea. Ei pot asculta Concertul pentru pian şi orchestră nr. 3, de Serghei Prokofiev şi Simfonia a IV-a  „Tragica”, de Franz Schubert.

Karaoke la Up Cafe
ll Botoşănenii care doresc să-şi demonstreze calităţile vocale, o pot face în fiecare  seară din weekend, începând cu ora 20.00, la Up Cafe. Aceştia au sute de cântece din repertoriul naţional şi internaţional.

Petrecere de Sfântul Valentin
Pasionaţii de dans pot lua parte la o petrecere ţinută în Club Class, prilejuită de Valentine’s Day. Nu vor lipsi animatoarele şi nici muzica bună mixată de DJ-ii locali şi invitaţii lor. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite