Botoşani: Cristi Popovici: "Avem nevoie de o victorie cu Săgeata Stejaru"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Cristi Popovici: "Avem nevoie de o victorie cu Săgeata Stejaru"
Botoşani: Cristi Popovici: "Avem nevoie de o victorie cu Săgeata Stejaru"

Tehnicianul botoşănean îşi propune să obţină nouă puncte din următoarele trei meciuri. Cristi Popovici spune că Săgeata Stejaru are unul din cele mai bune loturi di liga a doua.

Conducerea tehnică a FC Botoşani îşi propune să obţină nouă puncte din următoarele trei partide şi să ajungă în primele cinci echipe în clasamentul seriei I a ligii a II-a. Cel mai greu meci din următoarele trei va fi sâmbătă pe stadionul Municipal când FC Botoşani va întâlni pe Săgeata Stejaru o echipă nou promovată dar care a avut un parcurs foarte bun până acum.

„FC Botoşani poate bate pe oricine cum la fel poate să ne bată oricine. Ne-am propus ca din meciurile cu Farul, Săgeata Stejaru, Suceava şi Dinamo II să luăm cât mai multe puncte pentru că trei meciuri le avem acasă şi unul în deplasare. Cu Farul am reuşit şi sperăm să ne îndeplinim obiectivul până la capăt. Dacă obţinem rezultatele pe care le dorim putem să urcăm în clasament. Noi în momentul acesta suntem pe loc retrogradabil dar o victorie în meciul de sâmbătă putem urca în clasament”, a spus Cristi Popovici, antrenorul prinicipal al FC Botoşani. 

Cât priveşte adeversarul de sâmbătă, tehnicianul botoşănean spune că a acumulat suficiente informaţii dar consideră că meciul va fi unul foarte deoarece Săgeata Stejaru are în componenţă mai mulţi jucători care au evoluat în prima ligă.

„Meciul de sâmbătă va fi mult mai greu decât cel cu Farul Constanţa. Am văzut mai multe jocuri ale celor de la Stejaru şi au o echipă foarte bună. Pe axul central au jucători care au evoluat în prima ligă şi asta spune multe. Din echipa cu care au promovat au mai rămas doi-trei jucători. Restul sunt jucători transferaţi în vară. Dacă şi-au permis să aducă 17 jucători din care unii care au evoluat mai mulţi ani în prima ligă înseamnă că au forţă financiară”, a precizat tehnicianul botoşănean.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite