Botoşani: Ştefan Apostol: "Este mai bine că s-a întâmplat acum"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Ştefan Apostol: "Este mai bine că s-a întâmplat acum"
Botoşani: Ştefan Apostol: "Este mai bine că s-a întâmplat acum"

Antrenorul principal Ştefan Apostol este decis să facă unele schimbări în primul 11 pentru jocul din prima etapă a campion atului de la Buzău.

Deşi înaintea partidei cu Laminorul Roman, Ştefan Apostul, antrenorul principal al FC Botoşani spunea că va folosi aceeaşi echipă cu care intenţionează să înceapă şi meciul de la Buzău, după jocul de astăzi acesta a revenit asupra deciziei. Tehnicianul botoşănean spune că în mod cert vor apărea mai multe modificări în echipa de start.

"E mai bine că înfrângerea asta a venit astăzi decât în meciul de la Buzău. Mai avem o săptămână la dispoziţie pentru a mai pune la punct unele lucruri. Le-am spus băieţilor să se trezească pentru că diferenţa a fost prea mare între ceea ce am jucat cu FCM Bacău şi Cetatea Suceava şi ce am jucat azi. De asemenea, le-am spus să accepte umilinţa cu demnitate şi să înveţe ceva din această înfrângere. Mi-aş fi dorit să fie un test reuşit şi să începem meciul de la Buzău în aceeaşi formulă, dar se pare că va trebui să facem modificări", a spus Ştefan Apostol.   
 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite