Bacău: Concerte la Sala Sporturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hramul oraşului va fi sărbătorit trei zile

Festivităţile care marchează sărbătoarea Bacăului vor dura până duminică.

Cea mai veche sărbătoare din Bacău este programată pe durata a trei zile şi din programul manifestărilor nu vor lipsi concertele susţinute de cântăreţi şi trupe cunoscute. În plus, comercianţii vor veni la eveniment cu mai multe feluri de mâncare şi băutură.

Aceştia se aşteaptă ca micii şi berea să fie cele mai populare sortimente comandate de băcăuanii care vor ajunge la manifestări. Printre invitaţii ce vor încânta asistenţa se numără ansamblul folcloric „Ciobănaşul”, Anton Achiţei, Ca La Noi, Maria Şălaru, Sonya, Maria Tătaru, Dinu Maxer, Cumetrii, Vasilica Năstase şi Gheorghe Gheorghiu. Recitalurile vor avea loc pe scena amplasată pe platoul Sălii Sporturilor. Ca şi în anii precedenţi, hramul Bacăului va fi finanţat în principal de autorităţile locale.

Spectacolele vor fi plătite cu banii încasaţi de la comercianţii de produse alimentare şi băuturi alcoolice. Organizatorii cred că ediţia din acest an va fi reuşită, în condiţiile în care vremea se anunţă frumoasă. Reprezentanţii autorităţilor locale ne-au declarat că în acest an băcăuanii se vor bucura de mai multă muzică  populară faţă de anii trecuţi.
„În acest an s-a dorit să se aducă în Bacău multă muzică populară”, a declarat Ionuţ Tomescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bacău.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite