Botoşani: Cinci medalii la atletism pentru elevii de la Liceul Sportiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Campionatul Naţional Şcolar, cea mai bună performanţă îi aparţine lui Alexandru Corneschi, care a cucerit medalia de aur în proba de 3.000 de metri obstacole.

Atleţii Liceului cu Program Sportiv Botoşaniau reuşit să cucerească numai puţin de cinci medalii la Campionatul Naţional Şcolar ce a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Bucureşti.

Performerul delegaţiei botoşănene a fost Alexandru Corneschi care a câştigat fără mari probleme proba de 3.000 de metri obstacole reuşind astfel să cucerească medalia de aur. Tot la aceeaşi competiţie Andrea Huzum s-a clasat pe locul doi în proba de aruncare a greutăţii, în timp ce Răzvan Strâmbu (3000 metri plat), Alexandru Apachiţei (aruncarea ciocanului) şi Crina Andriuc (marş) au cucerit medaliile de bronz. 

Şi-au realizat obiectivul

"Suntem mulţumiţi de rezultatele obţinute, chiar dacă se putea şi mai mult. Am avut patru sportivi care au foarte aproape de medalii. Obiectivul pentru această competiţie a fost realizat şi din acest punct de vedere suntem mulţumiţi", a spus Daniela Macovei, antrenor LPS Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite