BotoşanI: La Spitalul Judeţean s-a declarat stare de urgenţă de la porcină! Nouă angajaţi sunt bolnavi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Spitalul Judeţean numai dezinfecţia secţiilor pentru o săptămână costă 500 de mii de lei. Mâine, şi Maternitatea Botoşani va solicita Direcţiei de Sănătate Publică solicită necesarul pentru dezinfecţia secţiilor.

,, La Spitalul Judeţean este declarată stare de urgenţă. Sunt deja nouă cazuri de gripă nouă şi aşteaptă ca numărul să crească în următoarea perioadă. Afectate sunt cadrele medicale şi personalul auxialiar. De aceea se impun măsuri imediate,, a declarat dr. Gheorghe Apetroaie, director adjunct Direcţia de Sănătate Publică Botoşani(DSP)

Trei secţii importante ale spitalului au fost lovite de gripa nouă. Este vorba despre Unitatea de Primire a Urgenţelor unde medicul şef şi doi brancardieri s-au îmbolnăvit, ORL cu două cazuri, Infecţioase cu alte trei cazuri şi un angajat al DSP.  Pe aceste secţii se impune dezinfecţia continuă chiar din oră în oră dat cel puţin o săptămână,, a mai spus directorul adjunct al DSP.

Calculele efectuate de conducerea Spitalului Judeţean  raportate astăzi DSP arată că unitatea are nevoie de 500 de mii de lei pentru dezinfecţia secţiilor în următoarele şapte zile. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite