Spitalele au fost comasate în secret

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Majoritatea botoşănenilor care se tratează la Spitalul Judeţean pleacă acasă nemulţumiţi de servicii
Majoritatea botoşănenilor care se tratează la Spitalul Judeţean pleacă acasă nemulţumiţi de servicii

După două tentative eşuate, consilierii judeţeni au aprobat astăzi proiectul de comasare a Maternității,Spitalului de Copii și a Spitalului de Psihiatrie cu Spitalul Județean Mavromati. Votul a fost secret.

24 din cei 32 de consilieri au votat pentru comasarea celor trei spitale cu Spitalul Judeţean şi doar şase au fost î mpotrivă. Două voturi au fost anulate pentru că nu respectau procedura stabilită de comisiei.

Curajul consilierilor judeţeni de a aproba proiectul comasării propus de Executivul CJ vine ca urmare a votului secret , propus de consilierii USL. "Faptul că astăzi, pentru a treia oară a fost dezbătut, dar cu succes de data aceasta nu face decât să mâ bucure pentru că îmi crează de acum înainte posibilitatea de a duce operaţiunea de reorganizare în continuare, astfel încât spitalele noastre să funcţioneze cât mai bine", a spus preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac. Decizia votului secret a luată ca aleşii judeţului să nu intre în gura presei şi a sindicatelor, dar şi să evite un eventual proces.

Proiectul comasării Maternității,Spitalului de Copii și a Spitalului de Psihiatrie cu Spitalul Județean Mavromati a fost respins de două ori cînd consilierii au votat la „vedere"

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite