Spargere de 16.000 de lei la CAR: Hoţii au acţionat la pont!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Banii au fost lăsaţi la vedere, într-un sertar de birou.Cum nu s-a mai furat altceva decât banii, poliţiştii sunt convinşi că hoţii au acţionat la pontul dat de unul dintre angajaţii firmei Tati.

Cel care a observat lipsa banilor este Nistor Scripcariu, economistul firmei, care a venit primul la sediul din strada Cuza Vodă. „ Banii nu mai erau în sertar când am ajuns la serviciu. Am sunat imediat la 112 să anunţ poliţia", a spus economistul care este responsabil cu sumele încasate de CAR.

Poliţiştii au început cercetările şi cred că hoţii au acţionat la pont. Ştiau prea bine că banii nu au putut fi depuşi în seif întrucât casiera era plecată în Capitală, şi au dat lovitura noaptea trecută.

Şi mai interesat este că sistemul de alarmare nu era pornit. „Banii fuseseră colectaţi pentru o acţiune umanitară. O parte dintre ei urmau să fie acordaţi ca împrumut angajaţilor care sunt înscrişi la CAR", a spus Ionel Ţâmpău, patronul societăţii Tati. EuroTati IFN funcţionează ca o instituţie bancară. Sumele rulate aici nu erau asigurate.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite