Soţul cântăreţei Viorica Ciotoi s-a internat la Psihiatrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Ciotoi trece prin moment dificile după decesul soţiei sale.  Rămas cu doi copii mici de crescut şi fără un serviciu stabil, bărbatul a suferit o cădere psihică şi s-a internat la Spitalul de Psihiatrie Botoşani.

Moartea fulgerătoare a soţiei sale l-a afectat enorm pe Marius Citoi care a ajuns în situaţia să-şi piardă şi custodia celor doi copii minori. Protecţia Copilului a deschis o anchetă socială şi a cerut instanţei emiterea unei ordonanţe preşedenţiale pentru a lua în grija statului copiii rămaşi orfani de mamă.

Citeşte şi:

Copiii cântăreţei Viorica Ciotoi ar putea ajunge în grija statului

Cântăreaţa de muzică populară Viorica Ciotoi a fost găsită moartă şi dezbrăcată în casa sa 

După decesul cântăreţei de muzică populară Viorica Ciotoi, soţul acesteia s-a apucat de băut şi a fost acuzat de apropaiţi şi vecini  ă îşi neglijează copiii,  o fetiţă de doi ani şi un băieţel de trei. Pentru ca cei doi copii să nu ajungă într-un orfelinat,  Direcţia de Protecţie a Copilului Botoşani a găsit soluţia ca micuţii să fie daţi spre îngrijire unei rude din Galaţi care ar avea posibilităţi materiale să-i crească.

Prins de toate aceste necazuri, Marius Ciotoi a suferit o traumă psihică şi a cerut internarea la Spitalul de Psihiatrie Botoşani.  Medicii spun că bărbatul nu suferă de nicio afecţiune psihică şi că îşi va reveni cu siguranţă în scrut timp.

"Este într-adevăr internat la noi, dar nu este vorba de vreo depresie sau diagnosticat cu vreo boală psihică. Omul a suferit o reacţie pe fond de stres şi s-a internat pentru câteva zile", a declarat Ecaterina Chihaia, directorul medical al spitalului de Psihiatie Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite