Botoşani: Şoferiţă de 19 ani prinsă beată la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Şoferiţă de 19 ani prinsă beată la volan
Botoşani: Şoferiţă de 19 ani prinsă beată la volan

În timpul verificărilor efectuate poliţiştii botoşăneni au constatat că şoferiţa nu avea nici permis de conducere fapt pentru care i-au întocmit dosar penal.   CITEŞTE ŞI:  SONDAJ / Şoferiţele sunt cele mai periculoase la volan?

În noaptea de 09/10.09.2009, în jurul orei 02.35, poliţiştii de siguranţă publică şi patrulare din cadrul Poliţiei Oraşului Flămînzi au depistat în trafic, pe un drum public din oraşul Flămînzi, un autoturism marca Peugeot, condus de Maria G., de 19 ani, din oraşul Flămînzi, deşi nu poseda permis de conducere şi se afla sub influenţa alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest i s-a stabilit o concentraţie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probele biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

"În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul este proprietatea lui Toma I., de 36 ani, din oraşul Flămînzi, care cu ştiinţă, l-a încredinţat tinerei pentru a fi condus pe drumurile publice deşi cunoştea că nu posedă permis de conducere şi se afla sub influenţa alcoolului. În momentul identificării autovehicului în trafic, proprietarul acestuia ocupa locul din dreata faţă", a precizat Manuela Ieremie, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

"Faţă de Maria G. au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi având o alcoolemie peste limita legală. Totodată şi faţă de proprietarul autoturismului au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încredinţare a unui   autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi se află sub influenţa alcoolului", a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite