Şofer beat şi fără permis prins după o urmărire ca în filme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul sa ales cu dosar penal pentru două infracţiuni comise
Şoferul sa ales cu dosar penal pentru două infracţiuni comise

 Un tănăr de 34 de ani a fost prins la volan beat şi fără permis în timp ce conducea o maşină în  municipiul Dorohoi.  Pentru că şoferul nu a oprit la semnalele regulamentare, un echipaj al Poliţiei Rutiere a fost nevoit să plece în urmărirea maşinii.  

Incidentula  avut loc ieri, în jurul orei 16.50. Poliţiştii rutieri aflaţi în exercitarea serviciului pe DJ 291C, în localitatea Șendriceni au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe direcția Iezer-Dorohoi. Conducătorul autoturismului a refuzat să oprească continuându-și deplasarea.

Poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia, autovehiculul fiind oprit pe strada Oituz din municipiul Dorohoi.  A fost identificat conducătorul auto în persoana lui Dumitru I,  de 34 ani, din comuna Dersca, judeţul Botoșani.

Acesta a fost condus la sediul Poliției municipiului Dorohoi, unde verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere.  De asemenea, I. Dumitru a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţia Rutieră a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșiri infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și refuz de recoltare a probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite