Şocant: O fetiţă de doi ani a ajuns la spital în comă alcoolică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetita a fost pusa pe picioare de pediatri
Fetita a fost pusa pe picioare de pediatri

Copila a fost adusă cu Salvarea la Spitalul de Pediatrie pentru că nu mai reacţiona. Medicii de la urgenţă au reuşit să o stabilizeze.

Cazul şocant a fost înregistrat în acest weekend în localitatea Victoria- Hlipiceni, din judeţul Botoşani. Fetiţa de doi ani a fost lăsată de părinţila bunici câtă vreme erau  la muncă prin sat cu ziua. 

Spre seară când s-au întors să o ia acasă, fetiţa era în comă. Părinţii au sunat imediat la 112 şi au cerut ajutor. Ambulanţierii au intervenit şi au constat că micuţa era în comă alcoolică. Luaţi la întrebări, bunicii au recunoscut că fetiţa a băut din vinul lăsat pe masă.

Copila, aflată în comă alcoolică, a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Pediatrie Botoşani. „ Fetiţa a fost găsită în stare de inconştienţă şi mirosind a alcool. A fost internată pe secţia de terapie intensivă iar acum starea sa este stabilă", a declarat dr. Iuliana Kadar, purtător de cuvânt Spitalul de Pediatrie Botoşani.

Copila va mai rămâne câteva zile sub supravegherea medicilor. Bunicii jură că nu i-au dat fetiţei să bea ci copila s-a servit singură din sticla lăsată pe masă.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite