Slujitor al Domnului acuzat de beţii şi sex cu minore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preotul Cosmin Ivasuc (33 ani) din localitatea Buhăceni( jud. Botoşani) este anchetat de superiorii săi la urechile cărora au ajuns presupuse practici neortodoxe ale părintelui. „ Este beţiv şi afemeiat", strigă unii săteni care cer răspopirea preotului care le-ar fi făcut satul de râs în ultimii ani.

Acuzaţiile aduse preotului Cosmin Ivasuc sunt deosebit de grave. De la beţii crunte, port de armă şi sex cu minore, slujitorul Domnului este pus la zid de unii săteni din localitatea Buhăceni care l-au reclamat superiorilor. „ Stă toată ziua în crâşmă şi bea coniac. Este mereu beat şi agresiv. Este o ruşine pentru biserică", a spus Verginia Matei, o bătrână de 75 de ani care pare să fie la curent cu practicile neortodoxe ale tânărului preot din ultimii 13 ani de când slujeşte la biserica din sat. „ E holtei de ceva vreme. Şi-a snopit preoteasa în bătaie iar ea săraca a plecat în lume. Acum se ţine cu eleve", a mai spus femeie.

De altfel scandalul care a împărţit satul în două tabere ar fi pornit chiar de la o adolescentă de 16 ani care ar fi înoptat în casa parohială. „ A văzut-o tot satul cum a fugit dimineaţa prin spatele grădinii. Tac-su a venit cu poliţia să o caute acasă la popă", a spus Ioan Plăticintaru, reclamantă.

Vezi cum se apără slujitorul Domnului, miercuri în ziarul Adevărul 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite