Botoşani: Sinistraţii, dezamăgiţi de vizita preşedintelui Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Sinistraţii, dezamăgiţi de vizita preşedintelui Băsescu
Botoşani: Sinistraţii, dezamăgiţi de vizita preşedintelui Băsescu

Faţă de precedentele vizite, de această dată Traian Băsescu nu le-a mai făcut promisiuni sinistraţilor din Rădăuţi Prut şi Baranca.

La un an dela inundaţiile din Rădăuţi Prut şi Baranca, preşedintele Traian Băsescu a venit să vadă condiţiile în care locuiesc oamenii cărora apele le-au distrus casele. Şeful statului s-a arătat mulţumit de construcţiile realizate, chiar dacă locuinţele nu au fost finisate la exterior, alimentarea cu apă nu a fost încă realizată, iar energia electrică a fost ajuns în toate gospodăriile.

Lucrurile au progresat faţă de anul trecut. Acum problema este finisajul exterior pentru că la interior cam toţi şi-au făcut deja. E de văzut care sunt soluţiile. Nu m-aş angaja aici, dar cert este că viaţa a reintrat în normal şi oamenii nu mai au disperarea de anul trecut”, a spus preşedintele Traian Băsescu. Luat la întrebări de către localnicii din Rădăuţi Prut, Traian Băsescu le-a recomandat acestora să fie mulţumiţi cu puţinul care s-a făcut pentru că niciunul dintre sininstraţi nu avea asigurare pentru gospodărie.

Sinistraţii, îndemnaţi să facă asigurări pentru casă
„Teoria de a fi la infinit nemulţumit nu poate funcţiona. Probabil dumneavoastră nu sunteţi mulţumit. Cei care au fost necăjiţi sigur sunt mulţumiţi. În locul unei case de chirpici au una dintr-un alt material. Hai să revenim în decenţă pentru că nu v-a întrebat nimeni dacă aţi avut asigurare pentru casă”, a spus Traian Băsescu.

Dacă în timpul vizitei preşedintelui puţini au fost cei care au avut curajul să-şi spună nemulţumirile, după plecare majoritatea locuitorilor din Rădăuţi Prut au început să critice şi să afirme că lucrurile nu sunt tocmai în regulă.
„E bine că s-au făcut casele, dar fără un sprijin financiar nu ne putem descurca să le terminăm. Am 88 de ani, sunt veteran de război şi am fost patru ani prizoner de război. Am o pensie de 250 de lei şi nu-mi pot permite să termin de făcut casa. Cei mai tineri poate se mai descurcă, dar la 88 de ani eu nu mai pot”, ne-a spus Vasile Căruceru.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite