Şi elevii din Cristineşti au director repetent: Alte două directoare au picat şi la contestaţii(UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directoarele şcolilor din Dimăcheni şi Păltiniş nu au reuşit să promoveze nici după contestaţii. Prima a rămas la nota 4,35 iar colega ei la 3,60. Nici directorul şcolii din Cristineşti nu a luat examenul. 

 ora 19.00

Directoarea şcolii din Dimăcheni, Petronela Zaharia, nu a reuşit să promoveze nici după contestaţii. După recorectarea tezei dată de suplinitoare la limba franceză, profesorii corectori au decis că tot 4,35 merită. Neschimbată a rămas şi nota profesoarei de engleză din localitatea Păltiniş. Corectorii au decis că directoarea şcolii a ştiut de 3,60.

Director de şcoală cu 4,35 la titularizare

EXCLUSIV: Încă o directoare de şcoală, repetentă la titularizare   

ora 15.20

 Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani a numit-o director de şcoală şi pe Olitia Luca, suplinitoarea de chimie de la Şcoala General cu clasele I-VIII din localitatea Cristineşti, la fel ca şi pe directoarele din Dimăcheni şi Păltiniş.

Chiar dacă a picat titularizarea, suplinitoarea din Cristineşti poate fi un model bun pentru elevii din sat. „ Este un bun administrator. Nu contează că nu este titular", a spus Marinel Stredie, primarul localităţii Cristineşti.

Şefa IŞJ  recunoaşte că numirea celor trei suplinitoare la conducerea şcolilor a fost o soluţie de compromis: „„ Salariile sunt mici iar obligaţiile sunt mari. Greu găseşti la sate un profesor titular care doreşte să fie director" , a spus Ada Macovei, şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani care a mai precizat că directoarele vor fi menţinute în funcţie până când Ministerul Educaţiei va da undă verde pentru organizarea unui concurs pentru ocuparea acestor posturi de către profesori titulari.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite