Şi-a ucis tatăl şi a aruncat cadavrul în fântână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Florin Istrate a fost arestat preventiv pentru omor calificat
Ionuţ Florin Istrate a fost arestat preventiv pentru omor calificat

Un tânăr de 19 ani din satul  Barcanca a fost reţinut ieri seară pentru omor calificat, după ce anchetatorii au stabilit că acesta şi-ar fi ucis în bătaie propriul tată după care a aruncat cadavrul în fântâna casei. Tânărul a fost astăzi arestat preventiv pentru 29 de zile.

Potrivit criminaliştilor crima a avut loc marţi şi se bănuieşte că mama autorului şi soţia victimei a fost complice. Iniţial anchetatorii au mers pe ipoteza unei sinucideri crezând că victima s-a aruncat în fântâna casei din cauza unor neînţelegeri familiare. După necropsie, medicii legişti au stabilit că Florin Istrate (40 ani) a fost omorât în bătaie, mai multe organe interne fiind afecate de lovituri puternice cu un obiect dur care i-au cauzat decesul. De asemeni bărbaul murise înainte de a fi aruncat în fântâna în care a fost găsit.  

Principalul suspect de crimă este chiar fiul victimei, Ionuţ Florin Istrate (19 ani) care pus în faţa probelor a recunoscut că şi-a ucis tatăl. "Autorul a spus că nu mai suporta beţiile şi scandalurile tatălui şi pe fondul unei altercaţii l-a lovit cu sapa de mai multe ori după care l-a aruncat în fântână. Se pare că a fost ajutat şi de către mama sa. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani", a spus Aurel Simion, purtătorul d ecuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bootşani.

Ionuţ Florin Istrate a fost ieri reţinut pentru 24 de ore şi astăzi a fost arestat preventiv pentru omor calificat. Este posibil ca şi soţia victimei să fie pusă sub acuzare.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite