FOTOGALERIE Şi-a sugrumat cumnata pe care a luat-o din spital să o îngrijească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petru Munteanu a fost reţinut de poliţişti
Petru Munteanu a fost reţinut de poliţişti

Bărbatul de 54 de ani din Botoşani a fost reţinut în această noapte de poliţişti şi va fi dus dimineaţă la arestare. Petru Munteanu şi-a sugrumat cumnata cu pansamentul care îi susţinea mâna ruptă.

Ţipete şi certuri au auzit locatarii blocului de garsoniere de pe strada Cornişa din garsoniera vecinilor lor. „ La un moment dat, vecina a ieşit şi a strigat să sunăm la 112", a spus unul dintre locatari.

  

Suspectul este în stare de ebrietate
Soţia suspectului încă nu îşi dă seama că sora sa este moartă
Bărbatul este suspectat de omor

Click pentru fotogalerie 

 Abia când au văzut trupul unei femei prăbuşit în hol şi-au dat seama că s-a întâmplat o nenorocire. Şi-au amintit că au văzut-o în timpul zilei urcând scările cu vecinul lor, suspectat acum de crimă, care le-a spus o rudă săracă şi bolnavă din localitatea Răchiţi pe care o vor îngriji de sărbători, mai ales că are un braţ rupt. „ Când a venit poliţia, m-am apropiat şi eu şi l-am văzut cum ţinea faşa medicală pusă pentru gips, în mână. Apoi mi-am dat seama că a sugrumat-o cu pansamentul ală", a spus Viorel Ilie, unul dintre vecinii care au făcut descoperirea. 

Suspectat de crimă, Petru Munteanu( 54 ani) a fost reţinut de poliţiştii urmând ca dimineaţă să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă: Aflat în stare avansată de ebrietate, bărbatul nu realizat că şi-a ucis cumnata. Nici soţia sa nu pare să fi înţeles ceva. Şi aceasta este în stare de ebrietate.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite